Sofie Sundqvist

Jobb jobb jobb och resor

Vardagligt Permalink1

Hej! 


Det går lång tid mellan inläggen men helt plötsligt faller lusten på att skriva några rader. Som nu. 

Sommaren går fort. Om vi nu kan kalla det sommar. Regn. 15 grader. Mulet. En liten solglimt emellanåt. Men jag jobbar mest så egentligen gör det inte så mycket. Men man saknar ju fina ljumma sommarkvällar. 

Jag började "sommaren" med att åka hem några dagar vid midsommar för att sedan flyga till Mallis och spendera en vecka där med Josse. Vilken fantastisk vecka. Det är den jag lever på i sommar. Vi åt, solade, badade, åt ännu mer, promenerade och turistade. Kom hem till Ljusdal och landade några dagar till innan jag åkte tillbaka till Umeå för jobb. 

Helgen som var lyckades jag få ledigt och for till Skellefteå för att hälsa på min gamla granne och fina vän Henke då han flyttat dit och ställde till med inflyttningsfest innan Trästocksfestivalen. Är så otroligt nöjd över dessa dagar och att få skratta tills man nästan får träningsvärk och känna en sådan där innerlig glädje. Helt fantastiskt! 

Just nu är det mest jobb och så ser jag fram emot fem lediga dagar i augusti då jag åker hem för att spendera lite tid i Hälsingland och ladda upp inför skolstart. Den största och mest glädjande nyheten för sommaren är ju utan tvekan att Josse kommer att flytta upp om en månad ungefär för att börja läsa vid samma program. Går inte förklara hur lycklig jag är över detta. Beskedet gjorde att jag bröt ihop totalt, på gymmet. Japp, glädjetårarna sprutade och det vart lite extra vila mellan seten. 

Mellan jobb och sömn träffar jag vänner, tränar och äter. Ett fint vardagsliv. Har även slagit på stort och köpt mig en helt fantastisk mountainbike. Så nu ska det lekas i skogen. Det är dyrt att jobba med cyklar för intresset växer och man blir kär i varor man säljer. Så då säljer man dom till sig själv. Men livet är för kort för att låta bli att unna sig saker. 


Till top