Sofie Sundqvist

PÅSKLOV

Vardagligt Permalink0
Hej mina vänner! 
 
Ni anar inte hur skönt det har varit med ledighet. I torsdags visste jag knappt vad jag hette, då hade hjärnan stängt av. I fredags kände jag mig som en zombie men jag fick energi av att komma hem och få krama om nära och kära. 
 
Det vart en lugn långfredag i år. Jag åkte hem till Josse där båda Josse var och lite mer folk. Sen var jag chaufför och vi åkte in på Ljusdal och umgicks. Sen dess har jag träffat fler vänner, blivit bjuden på hembakad paj, lekt med underbara barn, haft myskväll med mamma, gått några varv runt kyrksjön och blivit bjuden på sushibuffé. Som jag har längtat efter den sushin! Det värmer så mycket att ha så fina vänner. Jisses vad ni ger mig kärlek! 
 
Imorgon går resan tillbaka till Umeå igen. Det är fantastiskt att vara hemma men jag kan inte ljuga om att jag faktiskt längtar upp lite också. Jag har lärt känna otroligt fina människor där uppe under den här tiden. Och gymmet längtade jag till efter bara en dag. Beställde precis ett par trådlösa hörlurar och ser fram emot att kunna dra på mig dom och köra ett pass! 
 

 
Till top