Sofie Sundqvist

NOLLNINGEN

Vardagligt Permalink0
Det visar sig på bloggen hur mycket det är att göra i skolan och hur mycket tid anatomin tar. 

Tänkte dra en snabb sammanfattning. 

Stadsvandringen som jag skrev om sist följdes av en lekkväll där det gällde att svinga godisnappar, flytta spelkort med munnen och hela havets stormar bland annat. Det var nog fler än jag som fick träningsvärk i magen efter alla skratt. 

Några dagar senare stod pulkarace på schemat där varje nollningsgrupp skulle bygga sitt egna snöfordon som skulle ta oss i mål och ge oss poäng i nollningskampen. Vårt fina piratskepp i grupp 3 tog oss hela vägen till final där vi kom in på första plats! 

De tre nollningsveckorna avslutades med Spexsittningen där det gällde att komma på en utstyrsel och en uppvisning för att samla de sista viktiga poängen. Jag, Johan, Wilhem och William var taggade till tusen och klädde upp oss för kvällen. Jag som Hugh Hefner och grabbarna som supersnygga Playboy bunnies. Vi tog bilder och satte ihop en kalender som våra faddrar sedan fick. 

Resultatet av tre veckors förnedring och många skratt? VINST! Världens bästa grupp 3 tar hem hela nollningen och pokalen var vår. Fantastiskt! 🙌🏻

Sedan sist har vi även hunnit med ett togaparty, fadderfadderfest, två söndagsbruncher, träning och plugg bland annat. Veckorna springer förbi! 


Till top