Sofie Sundqvist

Snabb review av hösten 2016

Vardagligt Permalink1

Hej! 


Jag tror min frånvaro här speglar hur hösten har sett ut och hur mycket tid skola och jobb har tagit. Vi har gått på julledighet och sen är det bara någon vecka kvar innan jag går in på tredje terminen. 
Hösten har varit extremt intensiv med både tuffa och intressanta kurser. Att kombinera studierna med jobb har många gånger varit väldigt påfrestande men det har hittills gått bra och det är nog en stor del på grund av att man har sådana fantastiska kollegor som gör jobbet roligt. 

Jag åkte hem några dagar förra veckan och firade jul hos mamma, träffade mina fina hälsingetjejer och fick äntligen åka skidor! Det var helt magiskt efter mer än 2.5 års frånvaro från backen. Att komma upp på toppen och se solen sakta gå upp över horisonten medan man hade manchester under skidorna. Jag njöt varje sekund. Knät höll men jag skulle ljuga om jag säger att det var smärtfritt. Under året har jag träffat läkare och gjort magnetröntgen då det är daglig smärta i det opererade knät. Det har visat sig finnas broskskador som efter nyår kommer att opereras och förhoppningsvis fixas till. 

Under hösten har jag även hunnit med att träna, träffa vänner, varit hem på dop, välkomnat ettorna med en nollning, spelat innebandy i korpen med bästa XXL, haft finsittning, sjungit luciasånger och mycket mer. 

Just nu är jag mitt uppe i en flytt. Och jobb. Imorgon lämnar jag lägenheten som jag bott i sen januari och flyttar till en egen 2a. Jag har trivts så bra här tillsammans med grabbarna men den ena har gått och blivit vuxen och köpt sig en lägenhet och den andra flyr landet för att spendera en termin i Australien. Avundsjuk? Jag? 

Innan skolan börjar har jag en uppgift som ska in, en hemtenta som ska skrivas och en redovisning som ska förberedas. Jag ska bara jobba och flytta lite först. Så här är det full fart. Ta hand om er så länge så ska jag försöka göra detsamma! 

Skriv inläggstext 

Till top