Sofie Sundqvist

LOFSDALEN

Vardagligt canon, fjällen, fjällvandring, hovärken, härjedalen, höst, lofsdalen, natur, skidbacken, utsikt, vandring, vänner Permalink0
I lördags åkte jag och Maja, som jag skrev sist, upp till Lofsdalen för att stanna över en natt. Jag fick påfyllt med så otroligt mycket energi och det var precis en sån helg jag behövde. 
 
Lofsdalen kommer alltid vara en sån där plats dit jag kan åka för att ta igen mig och fylla på med glädje. En dag ska jag ha en stuga där uppe. 
 
Vi åkte vid 9.30 på lördagen och stannade i Sveg för att inhandla nödvändigheter för helgen så som mat och vin. 
 
När vi kom upp hämtade vi Jalle och åkte upp en bit mot toppen, sen parkerade vi bilen och tog en långvandring hela vägen upp, 1125 m.ö.h. Underbart! Vilken utsikt. Det blåste så vi fick hålla i oss. Det kom lite regn men sen sken solen på oss. 
 
Väl nere igen gjorde vi oss iordning för kvällen, åkte och köpte pizza och spenderade några timmar hos Jalle och pratade gamla minnen från alla våra säsonger. Vad mycket vi har varit med om tillsammans. 
 
Avslutade sedan kvällen på Trapper. Gamla Trapper. Även härifrån finns många roliga minnen. Vi dansade till Hack i skivan och Maja gjorde åter ett försök att lära mig bugga. Tror jag fick godkänt.
 
På söndagen tog vi en långpromenad genom skogen och ner på byn. Hälsade på vänner och njöt av den friska fjällhöstluften. Så skarp och upplyftande. Fjällvärlden ♥
 
 
Till top