Sofie Sundqvist

EN VECKAS UPDATE

Vardagligt Permalink0
Hej! 

Har nu hunnit bli 26 och hittat ett grått hårstrå i ögonbrynet. Möjligt att det är blont om man kisar lite. Så det gör jag. 

Började födelsedagen för en vecka sedan med en mysig frukost i stugan i Funäs. Sen packade vi ihop och lämnade snön bakom oss. Stannade i Sveg för en fika och köpte med oss den största och godaste chokladbollen. 

Var ut på kvällen och åt med tre av mina finaste vänner och fick fina presenter! 

På lördagen slog vi på stort och öppnade vinflaskorna. Dansade och sjöng och sen tog vi oss till Hudik för att göra av med kalorierna på dansgolvet. 

I tisdags var det återbesök hos läkaren och jag vart äntligen av med ställningen jag haft över hela benet de senaste 6 veckorna! 

I onsdags åkte jag ner till Stockholm och bor nu hemma hos bästa LA-vännerna, Evelina och Jonathan. Så kul att ses igen! Träffade en tjejkompis som jag jobbat med i Lofsdalen tidigare idag och vi tog en sushilunch och en liten shoppingrunda. Sen åkte Erika vidare och då gick jag vilse. Hittade tillbaka till smeten och tog mig till lägenheten igen. 

Imorgon blir det heldag på fitnessfestivalen och heja på Ida som ska tävla i bodyfitness! Jag är toktaggad och ska samla på mig så otroligt mycket inspiration och ny motivation! 

Funäs

Present
Sista minuterna med ortosen
Första promenaden på 6 veckor
Sushilunch


Till top