Sofie Sundqvist

TAR IGEN MISSAD TID

Los Angeles, USA, Vardagligt Permalink0
Hej! 
 
Ledsen att det har varit dåligt med uppdatering här på senaste tiden. Sammanfattar lite snabbt vad som hänt sen sist. 
 
Jag gjorde ju som sagt MRIn för en vecka sedan och läkaren skulle ha bilderna inom 1-2 dagar. Hoppades att det skulle gå fort och att han skulle ringa på tisdagen, det gjorde han ju inte. Jaja, dom sa ju 1-2 dagar så jag väntade hela onsdagen utan att höra något. På torsdagen började jag bli otålig och ringde läkarkontoret. Där talade en telefonsvarare om för mig att han bara hade patientträffar tisdag, torsdag och ingen kontorstid. La på och ringde upp på fredagen igen, då sa telefonsvararen att dom hade stängt den fredagen och att dom återkommer på måndagen. Väntade hela helgen och ringde idag igen, då fick jag äntligen tag i hans assistent. Tyvärr skulle han nog inte hinna ringa upp mig idag då han hade operationer. Så förhoppningsvis får jag svar imorgon! 
 
Ja, nog med sjukhus och läkare hit och dit. I torsdags kväll hade vårt komplex anordnat poolparty. Det var en DJ, en bar, godisbar, glassbar och en himla massa hamburgare. Där stod en kille och grillade för fullt. Nötburgare, kalkonburgare och vegetariska. Det var sallader och tillbehör, massa såser och så chipspåsar om man ville ha det. Det var så otroligt gott! Satt nere vid poolen och umgicks med folk och sen gick vi hem och kollade på film. 
 
I fredags gav jag mig på ett försök att ta mig till Beverly Center för att leta efter en ny bikini. Tog bussen dit och orkade mig runt i 4 butiker, sen var jag helt slut och ingen bikini hade hittats. Så då tog vi bussen hem igen, jag la mig och vilade en stund med huvudvärk och hällde i mig vatten. Den här helgen har varit så fruktansvärt varm så vatten har man fått tvinga i sig så mycket det bara går. La mig i skuggan i en solstol lite senare och försökte plugga lite. 
 
I lördags tog vi det lugnt i en solstol fram till 17 tiden. Sen gjorde jag och Roberth oss iordning och tog oss till the Grove för att gå på bio. Äntligen skulle jag få se tvåan i Divergenttriologin, Insurgent. Tryckte i mig en himla massa popcorn som man i det här landet häller smält smör på, jag vet hemskt flott och fett, men så fruktansvärt gott. Man gör det ju inte varje dag så. Lyckades hälla i mig en stor kall cola också. Det var så skönt att för 2 timmar vara helt inne i en film, trycka i mig precis det jag ville ha och inte tänka på något annat. 
 
Gårdagen var ganska lik lördagen, vi bytte bara ut bion mot en cheesecake på The Cheesecake Factory. Världens godaste cheesecake. Har ätit där två gånger tidigare och fått min favorit, Lemon Raspberry Cheescake. Men igår hade jag bestämt mig för att prova något nytt, vilket jag gjorde: Vanilla Bean Cheesecake. Även den otroligt god! Man blir så mätt så man knappt kan stå eller gå. Men så värt det! 
 
Nu ska jag försöka plugga lite grann till en exam jag har nästa vecka. På onsdag får vi besök av en av Roberths bästa kompisar som pluggar i Santa Barbara, cirka 1.5 timme härifrån. Han ska stanna till fredag. Det blir riktigt roligt! 
 
Puss! ♥
 
Vanilla Bean Cheesecake. 
Biodate.
Poolhäng. 
 
Till top