Sofie Sundqvist

HUDIKKALASET

Vardagligt engmans kapell, festival, hudikkalaset, magnus uggla, sommar, sommarkvällar, sommarnätter, vänner Permalink0
Hej kompisar. 
 
Hur har ni det i vår svenska sommar? Regnar det på er också? 
 
Jag har haft en riktig innedag. Den har spenderats i onepiece i sängen. Pizzaresten till senaste Johan Falk och jag har passat på att tvätta. En skön söndag helt enkelt. Försöker ladda batterierna inför sex jobbdagar den kommande veckan, måndag-lördag sen ledig i tre dagar. 
 
Igår mötte jag upp Josse, Josse och Lina på jobbet klockan 16 och sen tog vi bussen till hudïk. Mötte upp en kompis till Josse och gick sedan och letade efter ett ställe att äta på. Efter att ha gått omkring en halvitmme hamnade vi på det första stället vi gick förbi som jag tror alla egentligen ville äta på redan från början men som vi bara gick förbi för att det såg fullt ut. Efter att ha letat efter något mindre packat gick vi tillbaka och fick oss ett bord. Old Texas Saloon, väldigt gott.
 
Strax innan 19 gick vi sedan mot Köpmanberget och Hudikkalaset. Det var mulet och regnet höll sig borta. Klockan 21 stod vi framför scenen och Uggla kom ut för att få folket på Köpmanberget att dansa och sjunga i kör. Regnet började dugga ner men glädjen var stor och ingen brydde sig om dropparna. 22 tog Segertåget över och levererade riktigt bra covers. Efter en stund tog vi en runda och hittade ett bord utomhus som vi slog oss ner vid. När regnet sedan ökade i mängd tog vi oss in i väntan på Engmans Kapell som skulle börja vid 00.00. Strax efter 23 stod regnet som spön i backen men när Engmans drog igång trotsade vi regnet och ställde oss framför scenen för att dansa och sjunga med.
 
Det vart ett riktigt trevligt avslut på en bra kväll. 
 
 
 
 
 
Till top