Sofie Sundqvist

NÄR DET ÄR LÅNGT HEM ÅKER MAN TILL IKEA

Los Angeles, USA, Vardagligt Permalink0
Hallå där!
 
Solen har gömt sig bakom molnen några dagar nu. Det har ändå varit rätt så varmt, men tråkigt väder. 
 
Igår gick jag till Beverly Center, kikade lite i en butik som var full med proteinpulver, aminosyror, vitaminer, bars med mera. Det var en djungel. Pratade lite med killen som jobbade där som försökte förklara för mig vad dom hade och vi kom fram till vad jag var ute efter i första hand. Valde dock att inte inhandla något den här gången och kolla vidare lite. 
 
Gick över till Target som har allt ifrån kläder, smink och elektronik till mat och inredning. Jätterolig butik. Här hittade jag en bokserie som jag velat läsa. The Maze Runner. Den första boken blev film förra året och den såg jag på bio. Nu har jag boken och dess tre uppföljare. Blir en bra start att börja träna engelskan på inför skolan. När jag kom hem la jag mig i solsängen (en sån här stor rund säng med en massa kuddar som står under ett tygpartytält, förstår ni?) vid poolen och började på första boken. Väldigt mysigt i det mulna vädret. 
 
Idag tog vi oss till Burbank och Ikea. Vi hittade även ett megaköpcentrum. Där började vi och gick sedan över till Ikea. Köpte vårt soffbord som vi glömde från listan sist, lite mer galgar och andra småsaker. När vi kom hem gjorde vi tacofredag och hade familjemys framför brasan. 
 
Förkylningen känns väldigt bra nu och imorgon tänkte jag smygstarta träningen. Taggad! Skulle kunna träna nu ikväll (är ju fredag klockan 20 här) men jag ger kroppen den här dagen också att ta igen sig. 
 
Som det ser ut på väderprognosen ska vi få finväder imorgon vilket jag håller tummarna för. Då blir det några timmar vid poolen. Jobbar på brännan. Men var inte oroliga, smörjer kroppen med spf 50. Den bleka svenska vinterkroppen ska inte behöva bli grisrosa. 
 
 
 
Till top