Sofie Sundqvist

PRAKTIKINTRO

Los Angeles, Santa Monica College, USA, Vardagligt Permalink1
Hej. 
 
Äntligen helg va? 
 
Jag är ledig fredag-söndag och det var väldigt skönt att få ta det lugnt idag. Den här veckan har dragit igång ordentligt i skolan och det har varit intensivt. Till råga på allt har jag blivit sjuk också. Vaknade i torsdags med lätt halsont och kände mig lite hängig. Hade såklart två träningslektioner i skolan den dagen. Så när jag vaknade idag (fredag) så hade det självklart blivit värre. Det var jag inte förvånad över. Så idag har jag varit extremt hängig. 

Mitt på dagen följde Evelina med mig på ett ärende, sen köpte vi vattenmelon och jordgubbar. Gick hem och  skivade iordning och hämtade upp Jennie. Sen satte vi oss i en av sängarna vid poolen och pratade. Det var så otroligt skönt att få göra efter den här veckan. Så glad att jag har träffat så fina tjejer. 
 
Har även fastnat i serien Hart of Dixie. Har inte sett den förut och kollade på första avsnittet idag, sedan vart det sex till. Jag älskar det! 
 
Imorgon är det orientation på praktiken. Hade först tänkt att gå till det stället som har introt 9.00 imorgonbitti, men efter att ha läst om bägge ställena på nätet och kollat deras hemsidor har jag valt det ställe som har intro 11.30. Så jag håller tummarna att jag kommer bli nöjd och att det kommer att lösa sig bra med timmarna. Vad jag har förstått så kommer vi att få skriva upp i en kalender imorgon när vi kan vara där och det kommer att gälla fyra-timmarsblock vid varje tillfälle. 
 
Håll tummarna för mig! ♥
Till top