Sofie Sundqvist

ASICS - ATT SPRINGA PÅ MOLN

Vardagligt Permalink0
I förmiddags invigde jag mina nya löparskor. Ett par svart-blå Asics. Hur underbara som helst om man jämför med mina gamla värdelösa Nikeskor. Det var som att springa på moln. Jag studsade nästan fram runt Kyrksjön. Tog det lugnt på dagens 4 kilometers tur. Höll ett jämnt och skönt tempo som jag var nöjd med. Knappt 3,5 vecka kvar till blodomloppet och det känns som jag måste öka tempot lite. Börjar bli dags att springa en mil igen. Hoppas på att jag lyckas få in rutinen att springa i den nya staden. 
 
Efter mitt lilla träningspass tog jag mig till köpingen och mötte upp Luzzan och hennes lilla Ville för en fika på finess. Tog självklart en dusch innan jag åkte dit. Lillkillen sitter bara och flinar och drar ihop hela ansiktet i en underbar grimas med sitt fantastiska leende där han stolt visar sina små tänder. Man blir ju helt varm i hela kroppen och man kan inte annat än att känna glädje! 
 
Har packat in det mesta i bilen. Så morgondagen börjar med det underbara och efterlängtade tandläkarbesöket och sedan ska det sista in i bilen. Innan jag åker ska jag också fira min katt som fyller 6 år, Nisse måste ju få lite godis på sin födelsedag! 
Till top