Sofie Sundqvist

HÄRLIGA FÖRKYLNING

Permalink0

Första skidskoleveckan för säsongen är slut. Har med feber, hosta, huvudvärk och snor kämpat mig igenom veckan. Har bara haft en grupp den här veckan, tre barn på fortsättningsnivå så det var skönt. Min fina vän Amanda tog min andra grupp, som skulle vart sex stycken 4-5åringar på nybörjarnivå. Vilket jag aldrig skulle orkat! Gruppen jag hade var en plusgrupp vilket innebär att våra lektioner är 2 timmar och 45 minuter varje dag istället för den vanliga som bara är 1 timme och 15 minuter. Plusset med dessa grupper är att vi får gå in i värmestugan under lektionen och få en stor kanelbulle och varm choklad med vispgrädde. Det behövde fröken den här veckan!

Idag är jag hemma sjuk, borde jag väl egentligen vart hela veckan. Men vill inte ställa till med strul i skidskolan då det blir krångligt att hitta någon ersättare till grupperna.

Ligger i soffan och äter mandariner, dricker en massa vatten och vilar. Samtidigt som jag knappt kan andas och håller på att hosta upp lungorna.

Frisk till nyår. Är det något att hoppas på? Vill ju få stå under stjärnorna, se fina fyrverkerier och pussa på min underbara pojkvän när klockan slår 00.00 :)

<3

Till top