Sofie Sundqvist

nu är det dags!

Vardagligt Permalink1
Nu är jag hemma på riktigt. avslutningsresan med säsongsjobbarna är gjord och jag har sagt hejdå till fina vänner. människor med starka personligheter som är mycket lätta att älska. personer som man fäster sig vid och som man önskar inte bodde så långt bort. ibland kan jag känna att sverige är för stort och att det är för långt till vissa ställen. visst går det att ta sig överallt men det kostar ju lite. men som två nära vänner upprepar gång efter gång, "pengar är inget hinder - det är en möjlighet".

nu har jag gjort ännu en säsong, som var bättre än den första. nu när man är tillbaka hemma så ska man ta tag i sitt liv. det vanliga säsongsjobbarproblemet. vi skämtar och säger att man lever ett låtsasliv när man är iväg. det är några månader där man kommer ifrån frågan "vad ska jag göra nu?". vad ska man göra med sitt liv? man har ett jobb och något att skylla på. men när man kommer tillbaka till verkligheten så går hjärnan på högvarv igen. tankarna far omkring som en gepard på jakt efter ett byte.

jag har två mål som är viktiga för mig och som jag vill nå inom en snar framtid,

• bli en starkare person och våga stå på mig.
• inte bry mig så mycket vad andra tycker och tänker.

jag känner att jag de senaste åren inte har prioriterat mig själv. jag vill utvecklas och komma någonstans. så nu får ni se upp! man har bara ett liv och det ska man ta hand om.


ett soligt lofsdalen.


en fin dag i backen.


nu är livet i underställ över.


Till top